Albergo Ristorante Il Cervo Agazzano - Menù Pasqua 2018

 

Il Cervo Restaurant in Agazzano offers you a special Easter Menu for Sunday April 1 2018. Are you looking for a very typical restaurant in Piacenza where you can taste the most delicious food? Come and see us at Il Cervo Hotel & Restaurant where tradition and innovation join.
Our best wines from the most prestigious winehouses will be served to enrich our Chef Alberto’s creativity.


 

Easter Menu 2018

 

Appetizers

Prosciutto Crudo di Parma, Coppa piacentina stagionata per noi
accompagnati da: Uova in salsa verde, Nervetti di vitello con cipolla, Insalata russa, Frittatina rustica

La nostra Focaccia agli aromi


First Course

Risotto Carnaroli alle punte di asparagi

Tortelli piacentini al burro e salvia


Main Course

Capretto al forno

Prosciutto salmistrato

Patate novelle al rosmarino

Mascotte di legumi


Desserts

Tiramisù della casa

Caffè


Wine List

BB Bevi Barbera “Castello di Agazzano”

Pinot Nero vinificato bianco “Az. Agr.Pupa”

Caffè


€ 40,00 all inclusive

Reservation required.
CLICK HERE and book a table.