Albergo Ristorante Il Cervo Agazzano - Menù Pasqua 2018


Il Cervo Restaurant in Agazzano offers you a special Easter Menu for Sunday April 21 2019. Are you looking for a very typical restaurant in Piacenza where you can taste the most delicious food? Come and see us at Il Cervo Hotel & Restaurant where tradition and innovation join.
Our best wines from the most prestigious winehouses will be served to enrich our Chef Alberto’s creativity.


 

Easter Menu 2019

 

Appetizers

Prosciutto Crudo di Parma con Macedonia di melone e menta

Coppa piacentina

Nervetti di vitello, Cipolline sott’olio, Insalata russa

Focaccia agli aromi


First Course

Tortelli piacentini al burro e salvia

Maccheroni di Bobbio al sugo di funghi


Main Course

Roastbeef all’inglese

Hamburger di agnello al mirto

Capretto al rosmarino

Patate arrosto e Spadellata di primizie dell’orto


Desserts

Tiramisù di fragole e amaretti

Caffè


Wines

BB Bevi Barbera “Castello di Agazzano”

Trebbianino Val Trebbia Bio, “F.lli Bonelli”


€ 40,00 all inclusive

Reservation required.
CLICK HERE and book a table.