
Il Cervo Restaurant in Agazzano offers you a special Easter Menu for Sunday April 21 2019. Are you looking for a very typical restaurant in Piacenza where you can taste the most delicious food? Come and see us at Il Cervo Hotel & Restaurant where tradition and innovation join.
Our best wines from the most prestigious winehouses will be served to enrich our Chef Alberto’s creativity.
Easter Menu 2019
Appetizers
Prosciutto Crudo di Parma con Macedonia di melone e menta
Coppa piacentina
Nervetti di vitello, Cipolline sott’olio, Insalata russa
Focaccia agli aromi
First Course
Tortelli piacentini al burro e salvia
Maccheroni di Bobbio al sugo di funghi
Main Course
Roastbeef all’inglese
Hamburger di agnello al mirto
Capretto al rosmarino
Patate arrosto e Spadellata di primizie dell’orto
Desserts
Tiramisù di fragole e amaretti
Caffè
Wines
BB Bevi Barbera “Castello di Agazzano”
Trebbianino Val Trebbia Bio, “F.lli Bonelli”
€ 40,00 all inclusive
Reservation required.
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