Albergo Ristorante Il Cervo Agazzano - Menu La Prima Estate


Il Cervo Restaurant in Agazzano offers you a special Summer Menu. Are you looking for a very typical restaurant in Piacenza where you can taste the most delicious food? Come and see us at Il Cervo Hotel & Restaurant where tradition and innovation join.
Our best wines from the most prestigious winehouses will be served to enrich our Chef Alberto’s creativity.


 

Summer Menu 2018

 

Appetizers

Salumi tipici piacentini (Coppa piacentina, Salame nostrano, Pancetta DOP, Prosciutto crudo di Parma) accompagnati dai nostri contorni
Sausage traditional
€ 10,00

 

Prosciutto crudo di Parma con Melone
Prosciutto di Parma with Melon
€ 10,00

 

MilleFoglie al pane Carasau verdure di stagione e misticanza
thousand leaves bread Carasau seasonal vegetables and mixed salad
€ 10,00

 

Insalata di Polpo con Patate e olive taggiasche
Octopus salad with potatoes and olives
€ 14,00

 

Tartare di Gambero Rosso Lime e Maionese al Basilico
Raw Red Prawn Lime and Basil Mayonnaise
€ 14,00

 

Pinsa Italia (pomodoro basilico mozzarella)
Raw Red Prawn Lime and Basil Mayonnaise
€ 8,00

 

Pinsa Grecia (pomodoro olive mozzarella)
Roman pizza Greece (tomato olives mozzarella)
€ 8,00




First Course

Risotto Carnaroli alle punte di Asparagi (min per 2 persone)
Risotto with Asparagus
€ 12,00

 

Tortelli piacentini con burro e salvia
Piacenza tortelli with butter and sage
€ 10,00

 

Pisarei e fasò
traditional dish
€ 10,00

 

Spaghettoni alla chitarra ai tre Crostacei
Spaghettoni to the guitar to the three Crustaceans
€ 10,00

 

Ravioli al branzino, rucola, pomodoro fumè e cozze al vapore
Ravioli with sea bass, salad, smoked tomato and steamed mussels
€ 10,00


Main Course

Carrè di vitello al bourbour patate al rosmarino
Veal loin with Bourbour potatoes with rosemary
€ 12,00

 

Vitello tonnato
€ 10,00

 

Tagliata di filetto di manzo con misticanza
Sliced beef fillet with mixed salad
€ 15,00

 

Petto d’anatra all’aceto balsamico e granita di rapa rossa
Duck breast with balsamic vinegar and red turnip granita
€ 12,00

 

Supreme di faraona al mais e cuore di fieno
Guinea fowl supreme with corn and hay heart
€ 12,00

 

Treccia di branzino ai sapori e crema di peperoni
Sea bass with flavors and cream of peppers
€ 12,00


CLICK HERE and book a table.